Arkadaş şaştım kaldım başka bir adamın bol reklamına kapıldım sadece tek taraflı celcelteyi 3bin+180 liraya sattı parasınıda peşin aldi!?. Bu sitede iki dua bir arada daha ucuz ne yapsamki?
Merhaba ürünün bu kadar güzel işlenmiş ve temizlikte olacağını tahmin etmemiştim. Çok memnun kaldın ayrıca ilginize ve alakaniza çok teşekkür. Ederim. Iyiki varsiniz
Çok güzel ve özenli hazırlanmış, çok güzel görünüşünün haricinde yazılış saati gibi ayrıntılar da güzel düşünülmüş ve önemli, kısa zamanda elime ulaştı, gönderilen duaları okuyup taktım, alabileceğiniz en iyi yer, bilmediğim bir yer olduğu için tereddüt etmiştim ama tereddütsüz alabilirsiniz zaten tüm sorularınıza da cevap alabiliyorsunuz.
Kolye çok çabuk ve sorunsuz bir şekilde elime ulaştı özenle ve profesyonelce çalışılmış bir işçilik ile hazırlanmış içinde duası da vardı kolyemi taktığım günden beri manevi huzurum arttı diyebilirim ayrıca şık ve zarif bir kolye kendilerine çok teşekkür ediyorum
Celcelutiye Vefk ve İsmi Azam Vefk bir arada kolyeme çok hızlı bir şekilde kavuştum yanında gönderdiğiniz duaları okuyup kullanmaya başladım çok teşekkürler. Almadan önce sorduğum bütün sorulara incelikle cevap verdiğiniz için ayrıca jestiniz içinde çok teşekkürler.
Bende koyenizi inceledim birşey söylemek istiyorum nazardan korunmak için de kötülerden koryormu Boluk bereket maddi manevi her şey yolunda gidiyormu faydası var mı öğrenmek istiyorum kolyeyi cok beğdim etrefımızda çok kötü şeyler le uğraşlar var bizi korumasını sağlamasını istiyorum
Anneme hediye aldım ve çok beğendi. Kendiniz içinde hediye içinde harika bir kolye. Bayıldık. Fotoğrafta ki görselden çok çok daha iyi ürün geldi. Bu kadar beklemiyordum açıkçası. Bora bey oldukça ilgili birisi gönül rahatlığıyla alınır
Merhaba ben yaklaşık 2 ay önce almıştım bu kolyeyi ilgi alaka süper.Ince düşünceli zarif insanlar.Çok güzel bir kolye severek taşıyorum.Manevi değeri pahabiçilemez.İyi ki almışım diyorum teşekkürler herşey için????
ürüne ve müşteriye gösterilen özen muteşem bu firmanın ürünlerini gözünüz arkada kalmadan hiç düşünmeden alabilirsiniz inanın verdiğiniz paranın karşılığını fazlasıyla alacaksınız dilerim aldığım ürün gönlüm de geçenlere vesile olur ilgi ve ürüne gösterilen özenden ötürü çok teşekkür ederim
Anneannem ne iş yaparsan yap işinin ruhune er kızım derdi Rahmetli. Ustalık budur. Sizlere sergilediğiniz ustalık ve zarif işçilik için çok teşekkür ederim. Su gibi aktı alış verişim ve nefis bir ürün ile buluştum. Gönlünüze elinize sağlık. Şükranla
Ürün beklentimizi anlatılanlar doğrultusunda karşıladı. Ayrıca ilgi alaka için teşekkür ederim. Burada ki dualara karşı biraz temkinli yaklaşıyor olmak lazım diye düşünerek aldim çünkü bu tip vefklerin yazimi okunuşu dikkatli yapılmaz ise yarardan çok zarar verebilir lakin gördüm ki itinalı bir çalışma olmuş. Herşeyden önemlisi bu tip calismalara bakış açısı inanç ölçüsünde değişir. Ben ve eşim teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Bilenlere ve bildirilenlere büyük bir hazine olan Celcelutiye Duasına ait Vefk ve İsm i Azamı bir şekilde insanlara çok güzel ve duları ile sunmanız gerçekten büyük bir hizmet. Allah öncelikle bu güzel hizmenitizin hayır, bereketi ve aydınlığını size lütfettsin. Diğer yandan, kolye malzemesi, sunumu, yazıların hassasiyetle işlenmiş olması hepsi muhteşem. Elinize, gayretinize, emeğinize sağlık. Allah ebeden Razı olsun.
İnsanların zor zamanlarında maneviyata ihtiyaçları olur bunuda daha çok dua ederek gidermeye çalışırız.bu vefk maneviyatımı tamamlayan bir vefk oldu.Allah razı olsun söylenilen zamanda Bora bey sayesinde bu vefke kavuştum.ellerinize yüreğinize sağlık..
Kolyem tam söylenilen zamanda elime geçti yapacağım sunum öncesi elime geçmesi benim için çok önemliydi.Ambalajı içinden çıkan dua hepsi çok güzel olmuş.Parlaklığını da çok beğendim yazısı ve işçiliği de kusursuz çok teşekkür ederim.Allaha emanet olun Allah razı olsun
Önce bora beyin ilgisi için çok teşekkür ederim. Müşterisiyle son derece ilgili olan bora bey kargomu tam söylediği zamanda adresime ulaştırdı. Kolye çok güzel tam fotoğrafta gösterildiği gibi. Gözünüz kapalı alabilirsiniz.
Allah razı olsun . emeğinize sağlık . gerçekten mükemmel ürün , özel ahşap kutusu içindeki gönderim detayları hepsi çok güzel . Allah nasip ederse sevdiklerime de almak istiyorum. teşekkürler.
Öncelikle size dilekbora atölyesine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.Göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için de ayrıca teşekkür ediyorum. Eşim de ben de kolyeleri çok beğendik.Özenli bir şekilde hazırlanmış gayet şık ve zarif vefkler de çok güzel yazılmış.Allah razı olsun.Her şey gönlünüzce olsun.
ÖNCELİKLE BORA BEYE İLGİSİ İÇİN VE SORULARIMI BIKMADAN YANITLADIĞI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. KOLYE GERÇEKTEN ÇOK ÖZENLİ ÇALIŞILMIŞ. ÇOK BEĞENDİM. RESİMLERDE GÖSTERİLDİĞİ GİBİ.ÜRÜN KALİTESİ ÇOK GÜZEL. KARGO DA ELİME TAM PLANLANDIĞI ŞEKİLDE ULAŞTI. ELİNİZE SAĞLIK.SAYGILARIMLA
Beklediğimden çok daha şık ve zarif bir kolye ile karşılaştım. Çok beğendim. Ürün ve hizmet kalitesi için çok teşekkür ediyorum. Belirtilen zamanda tarafıma ulaştı. Bu siteden daha farklı ürünlerde yaptırmayı düşünüyorum. Kolye elime ulaştığından beri yakınlarıma, arkadaşlarıma, kolyeyi görüpte soran herkese de tavsiye ediyorum ve sitenize yönlendiriyorum. Elinize, yüreğinize, emeğinize sağlık.
Vefklerin kişiye özelliğine açıklama getirelim. Bu sayede aynı soruyu sormak isteyen başkalarına da yol göstermiş oluruz.Vefklerden ism-i âzam ı içeren tüm kolyeler Cuma günü Selâ vakti girdikten sonra yazılmaya başlanır. Zaman olarak dikkat ettiğimiz budur. Bu zaman diliminde eğer boş vakit kalırsa bir iki tane de hazırda bulundurmak üzere ism-i âzam vefk yazarız ki belki Cuma gününü bekleyemeyecek biri olur da acil olarak kolye göndermek gerekir diye. bu vefk kolyelerin yazımı esnasında ism-i âzam duası okunur ve kolyeyi kullanacak kişinin adı zikredilerek kendisi için de dua edilir. Celcelutiye vefki yazılıyorsa aynı şekilde onun da duası okunur. Kişiye özelliği bundan kaynaklıdır. Yani hazır bir ürün almazsınız, ürününüz sizin için üretilir. Fakat burçlara göre veya belli saatler gözetilerek özel vefk yazılması bizde uygulanmaz. Zira bu bilgi sahibi birinin sizin kendi durumunuza göre size özel olarak oluşturduğu bir vefk değil, bilinen belli başlı vefklerin gümüş ustası tarafından kolye üzerine nakşedilmesi işidir. Yaptığımız iş havas hocalığı değildir. Yanlış anlamalara fırsat vermemek için sizin ile birlikte tüm ziyaretçilerimiz için de açıklama yazmış olduk.
Vefkler hazırlanırken kişiye özel hazırlandığını biliyorum. Kişi hangi burçtan ise ona göre yazılıyor. Şekiller aynı fakat yazım yönü değişmekte. Siz buna dikkat ederek mi hazırlıyorsunuz öğrenmek istiyorum.
Rabbim in nasip ettigi gunden buyana gunlerim daha huzurlu manevi destek oldu cok şükür..annemin vesilesiyle öğrendim sevgili dilekbora sayesindede kavustum..yorumu okuyan herkesin cani gonulden inanarak. Kavusmasini tavsiye ederim etrafimdaki butun sevdiklerimede tavsiye ediyorum..ya Fettah vefki de bekliyorum sevgili dilekbora dan..Allah razi olsun dilekbora ailesi..dipnot dusmeden edemicem dilekbora dan gözünüzü kapatin alisverisini yapin o kadarda guvenilir)
Zor beğenen biri olarak bu ürünle birlikte verdiğim diğer ürünler de mükemmel bir şekilde en ince ayrıntılar düşünülerek hazırlanmış. Oldukça şık ve zarif bir görüntüsü var. Emeğinize sağlık :)
Oncelikle zamaninda teslim..Urunu bu kadar beklemiyordum.Cok hosuma gitti.Yani kardesimgelse alma.Cok memnunum.Super super .Tavsiye isterseniz Ilk once bu urunu alin ondan sonra digerlerinei alirsiniz..Ellerineize emeginize guc ve kuvvetinize saglik...Allah CC yar yardimciniz olsun.Saygilarim ve Selametle kalin..
İTİNA İLE YAZILMIŞ TİTİZ BİR ÇALIŞMA.UZUN ZAMANDIR BU MÜBAREK VEFKLERİ YAZABİLECEK USTA ARADIM.BİR KAÇ DEFA BAŞARISIZ DENEYİMLERİM OLDU.AMA SONUNDA TEVAFFUK ÜRÜNÜ ALDIĞIM BU SİTE SAYESİNDE İÇİME SİNEN BİR ÇALIŞMAYLA KARŞILAŞTIM.ŞAHSEN BEKLENTİMİ TAMAMEN KARŞILADI.EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.
Öncelikle teşekkür ederim. çok güvenli bir şekilde kolyem elime ulaştı. kutuyu açtığımda mis gibi ahşap kokan zarif bir ahşap kutu çıktı karşıma sanki bir sırrı açarmış gibi heyecanlandım. kutunun içinde de nasıl kullanacağım konusunda ufak ufak kağıtlar ve dua çıktı. kolye çok güzel çok zarif çok içime sindi. her şey o kadar güzel ve zarif düşünülmüş ki siz güzel insanlara teşekkür ederim. elinize yüreğinize sağlık..