El Basıt Vefk Kolye
El Basıt Vefki Gümüş Kolye
Yaklaşık Boyutu: 2,6 cm çapında (madeni 1 tl büyüklüğünde)
Zincir Uzunluğu: 55 cm
El-Bâsıt Allah'ın güzel isimlerinden, Allah'ın esmâ-i hüsnası doksan dokuz güzel isminden biridir.
El-BASIT; Lütuf ve hikmetiyle istediğinin rızkını açıp genişleten.Darlık ve sıkıktıdan kurtaran,genişletip açan.yayan..
Kullarının ihtiyaçlarını veren,işlerinin yoluna koyan,kalplerini hidayete açan,nefislerini temizleyip arıtan,ruhlarına genişlik veren Allah’tır.
1 175 TL
El-Bâsit İsm-i Şerîfinin Faziletleri ve Havassı
Ya Bâsıt ismini zikreden kişi, korktuğu şeylerden emin ve güven içinde olur. Kalbindeki korku ve endişeler gider. Kalbi geniş olur. Keyfi ve neşesi artar. Sıkıntılarından kurtulur. Rızkı ve itibarı artar. Kalp gözü açılır.
Her gün sabah namazından sonra 72 defa Ya Bâsıt ismini zikredenin rızkı bollaşır.
Şiddetli üzüntülü ve kederli olan kimselerle bir şeyden korkan ve çekinenler, Bâsıt adını çokça anarlarsa, üzerlerindeki korku ve çekinme hemen geçeceği gibi, üzüntü ve kederleri de bir anda sevinç ve neşeye dönüşür.
Bâsıt adını bir Cuma günü bir mühüre kazıyıp üzerinde taşıyan bir kimse, kalp huzuru içinde yaşar. Keder ve üzüntü nedir bilmez. Bütün günlerini neşe içinde geçirir. Üzerine bir sevinç hali gelir. Kendisini görenler, onu sever ve onunla dost olmaya çalışırlar.
Dini bütün, cezbe sahibi bir kimse, bu adı anınca rızkı bollaşır, kalbi ferahlar ve bilgi ile dolar.
Bu ad, Allah'ın büyük meleklerinden İsrafil (A.S.) anısıdır. Azrail (A.S.), nasıl ki ruhları almaya memur ise, İsrafil (A.S.) de insanın gizlilikleri ile ilgilidir.
Bu ilâhî ad, Cenâb-ı Hakk'ın "yakın" manasına gelen "Karîb" kelimesinin bir işâretidir.
Bu adın sayı kıymeti, 72'dir. Buradaki 2 sayısı, 7 sayısını işaret eder. Geriye kalan 70 sayısı da üstünlük ifâde eder ki (el sin) harfinin gerektirdiği kuvvet ve gücüdür. Harflerinin adı 249'dur ki, bu sayı, Hak Teala'nın yüce adı "Zâhir" adının işaretidir.
Tam bir itikad ile, sade, saf bir vicdan ile, yani temiz bir kalp ile her gün sabah namazından sonra "Yâ Basıt" zikr-i celîlini 72 defa okumaya devam eden zâtın rızkı bol olur ve ilâhî mârifetle dolar.
Her şey Allahın dilemesiyle olur.
SON İNCELEDİĞİM ÜRÜNLER
-
El Basıt Vefk Kolye
El Basıt Vefki Gümüş Kolye Yaklaşık Boyutu: 2,6 cm çapında (madeni 1 tl...